Gör din grej med oss.

Är du över 18 år kostar det 295 kr/år*. Är du yngre är det gratis. Är du äldre än 65 är det också gratis. Vill du att hela familjen ska vara med kostar det 425 kr/år*.

Är du medlem i en annan idrottsförening betalar du halv medlemsavgift hos oss. Detta är ett försök att få fler att vara med i flera föreningar.

Är du villig att hjälpa oss att bli fler kan du och en kompis bli medlemmar samtidigt så betalar ni halv medlemsavgift första året. Ange det i sms:et (se nedan).

Allt är inte på plats för att lösa allt supersmidigt när du blir medlem. Hoppas du har förståelse för att vi är en nybakad förening och vill hjälpa till att göra saker bättre.

Swisha medlemsavgiften till 070-5103307 (Jonas Larsson). Skicka ett sms och skriv vad du/ni heter. Är du yngre än 18 eller äldre än 65 räcker det att du skickar ett sms.

Skriv vilken idrottsförening du är medlem i om du vill betala halv medlemsavgift.

Skicka ett mejl om du inte har Swish.

Du får svar ganska omgående när du swishat/sms:at/mejlat. Dröjer det en stund är vi förmodligen ute och cyklar eller äter en god kladdkaka.

Tack för att du vill vara med.

*/ Medlemsavgiften gäller för hela 2023.